Opret din restaurant til Dining Week uge 7, 2025 - Tasting

Er din restaurant allerede oprettet på bordibyen.dk?
Hvis din restaurant allerede er oprettet på bordibyen.dk ifm. med et tidligere arrangement, så skal du ikke oprette dig igen, men blot skrive til info@madbillet.dk at du gerne vil have din restaurant tilmeldt Dining Week uge 7, 2025 - Tasting.
Her kan du angive navnene på en eller flere af de restauranter du ønsker at have med i Dining Week uge 7, 2025 - Tasting.


Dine oplysninger til Login
Din e-mail benyttes når du skal logge ind
Skal minimum være 6 tegn

Betingelser - Tasting menu

Ved deltagelse i Dining Week Uge 7 fra FREDAG DEN 7. FEBRUAR - SØNDAG DEN 16. FEBRUAR, 2025 accepterer og forpligter restauranten sig til følgende:

MENU

  • Menuen skal indeholde min. 8 serveringer og bestå af både salte og søde retter til en salgsværdi af min. 675 kr. 

  • Menuen skal gøre den gennemsnitlige gæst mæt uden tilkøb af flere retter.

  • Retterne skal repræsentere samme niveau som det almindelige menukort eller være noget, som restauranten normalt vil servere.

  • Restauranten kan frit vælge, om I ønsker at tilbyde et pescetarisk / vegetarisk/ vegansk alternativ.

  • Det er ikke muligt at ændre en hel ret eller en hel menu, når billetterne først er sat til salg. Mindre ændringer i forbindelse med leverandørsvigt og lignende må forekomme.

  • At restauranten har ansvaret for at overholde alle regler om hygiejne og drift af fødevarevirksomheder. Alle krav fra eventuelle henvendelser videresendes direkte til restauranten.

  • Menuen udbydes eksklusivt til Dining Week og må ikke udbydes til samme eller lavere billetpris på andre platforme i perioden. Vi forbeholder os retten til at refundere eventuelle solgte billetter via Dining Week til gæsterne hvis dette er tilfældet.

ØKONOMI:

  • Der udbetales 500 kr. inkl. moms pr. solgt billet. Der udbetales også 500 kr. for ikke-benyttede billetter. Billetter sælges for 525 kr. + 26 kr. i gebyr pr. person (inkl. moms).

  • Restauranten kan frit vælge at uploade en eller flere drikkevaremenuer. Restauranten prissætter selv drikkevaremenuen. 5 % af beløbet går til billetformidleren.

  • Du kan frit tilvælge at sælge en festivals dre-drink (Gin & San Pellegrino Tonic) sælges til 65 kr. inkl. moms.  I som restaurant vil modtage 45 kr. inkl. moms pr. solgt pre-drink. Gin sørger I selv for, tonic bliver sponsoreret og leveret af San Pellegrino i uge 6. Der udbetales og leveres kun tonic til pre-drinks solgt via DiningWeek.dk.
  • Der kan udelukkende sælges billetter igennem www.diningweek.dk. Det betyder, at eventuelle walk-ins også skal købe billet på hjemmesiden.

  • Dining Week anvender gebyret til markedsføring, administration, kundesupport, teknisk håndtering af billetsalget.

  • Afregning for Dining Week uge 7 sker ultimo i uge 8. Restauranten modtager en mail i midten af uge 8, hvor I skal bekræfte jeres kontonr. og beløb. Så sørg for, at kontonr. (findes under punktet stamdata i Bordibyen) og mailadresse (findes under punktet Brugeroversigt i Bordibyen) er opdateret i systemet. Pengene kan ikke udbetales før eventen er afviklet pga. lovgivning om salg af billetter til arrangementer.

  • Der udbetales ikke erstatning eller kompensation for fejlbookinger, der er sket af tekniske eller menneskelige årsager. Dining Week gør alt, hvad der står i vores magt, for at undgå fejl.

BILLETTER:

  • Restauranten skal udbyde billetter på minimum 6 dage under festivalen (fredag den 7. februar til søndag den 16. februar, 2025) og minimum 150 pladser i alt.

  • Restauranten skal som minimum udbyde billetter til aften efter kl. 17.00 og kan frivilligt udbyde billetter til frokost i valgfrit tidsrum.

  • Restauranten forpligter sig til at udbyde billetter eksklusivt til Dining Week. Billetter må ikke udbydes til samme eller billigere pris på egen eller andre platforme i samme periode. Vi forbeholder os retten til at refundere eventuelle solgte billetter via Dining Week til gæsterne hvis dette er tilfældet.

REDINGERING AF BOOKINGER:

  • Frem til den 26. januar er Dining Week behjælpelig med at tilføje ekstra personer og flytte dag på bookingerne. Vi kan ikke redigere i en afsluttet ordre, så hvis gæsterne ønsker at tilføje en ekstra gæst til deres eksisterende booking, beder vi dem lave en ny booking og derefter refunderer vi den oprindelige ordre. Efter den 26. januar vil I blive kontaktet hvis der kommer henvendelser omkring ændringer i bookingerne.

SALG:

  • Der kan udelukkende sælges billetter igennem www.diningweek.dk. Restauranten må ikke selv sælge billetter til Dining Week uden om systemet. Det betyder, at eventuelle walk-ins også skal købe billet på hjemmesiden.

  • Restauranten forpligter sig til at indtaste følgende i systemet SENEST ONSDAG DEN 18. DECEMBER 2024 KL. 12.00:
    • Restaurantens menu
    • Beskrivelse af restauranten
    • 3 billeder af menuen  i høj opløsning 
    • Godkendt bordopsætning

  • Kommer restaurantens tilmelding og informationer senere end den 18. december 2024, kan vi ikke garantere, det fulde udbytte for restauranten i form af salg og markedsføring under Dining Week.

FORCE MAJEURE:

  • Restauranten forpligter sig til at følge myndighedernes løbende anbefalinger og udmeldinger i forbindelse med force majeure som f.eks corona og vejrudfordringer.

  • I tilfælde af I bliver ramt af konkurs eller der sker lovmæssige ændringer, som gør, at arrangementet ikke kan afholdes, forbeholder vi os retten til refundere pengene til de gæster, der har købt billet. Vi står for kommunikationen i den forbindelse og sørger for refunderingen.

MARKEDSFØRING:

  • At Dining Week og vores partnere bruger restaurantens navn, logo mm. i forbindelse med markedsføring af Dining Week. 

  • At restauranten har ansvaret for at indhente rettigheder til alt materiale (billeder, tekst mv.), der uploades i systemet. Alle krav fra eventuelle rettighedshavere videresendes direkte til restauranten. At restauranten har ansvaret for at overholde alle regler om hygiejne og drift af fødevarevirksomheder. Alle krav fra eventuelle henvendelser videresendes direkte til restauranten.