Opret din restaurant til Dining Week uge 42, 2024 - tre retter

Er din restaurant allerede oprettet på bordibyen.dk?
Hvis din restaurant allerede er oprettet på bordibyen.dk ifm. med et tidligere arrangement, så skal du ikke oprette dig igen, men blot skrive til info@madbillet.dk at du gerne vil have din restaurant tilmeldt Dining Week uge 42, 2024 - tre retter.
Her kan du angive navnene på en eller flere af de restauranter du ønsker at have med i Dining Week uge 42, 2024 - tre retter.


Dine oplysninger til Login
Din e-mail benyttes når du skal logge ind
Skal minimum være 6 tegn

Betingelser - 3 retters menu

Ved din deltagelse i Dining Week i efterårsferien - fredag den 11. oktober til og med søndag den 20. oktober, 2024 - forpligter din restaurant sig til følgende:
 
MENU:
  • Menuen skal indeholde minimum 3 serveringer - to salte og en sød til en salgsværdi af min. 330 kroner.

  • Menuen skal som udgangspunkt gøre den gennemsnitlige gæst mæt uden tilkøb af flere retter.

  • Retter skal repræsentere samme niveau som det almindelige menukort eller være noget, som restauranten normalt vil servere.

  • Restauranten kan frit vælge, om der serveres et alternativ pescetarisk, vegetarisk eller vegansk menu.

  • Det er ikke muligt at lave ændringer i menuen, når billetterne først er sat til salg. Mindre ændringer i forbindelse med leverandørsvigt og lignende må forekomme.

  • Menuen skal udbydes eksklusivt til Dining Week og må ikke tilbydes til samme eller billigere pris på egne eller andre platforme i samme periode.
 
ØKONOMI:
  • Der udbetales 235 kr. inkl. moms pr. billet solgt igennem www.diningweek.dk. Der udbetales også 235 kr. for ikke-benyttede billetter. Billetterne sælges for 250 kr. + 26 kr. i gebyr pr. person (inkl. moms).

  • Dining Week anvender gebyret til markedsføring, administration, kundesupport, teknisk håndtering af billetsalget.

  • Restauranten kan frit vælge at uploade drikkevaremenu. Restauranten prissætter selv denne. 5 % af beløbet går til billetformidleren.

  • Restauranten kan frit vælge at tilbyde en festivals pre-drink (Gin & San Pellegrino Tonic), der sælges til 65 kr. inkl. moms via DiningWeek.dk. I som restaurant vil modtage 45 kr. inkl. moms per pre-drink solgt via DiningWeek.dk. Gin sørger I selv for, tonic bliver sponsoreret og leveret af San Pellegrino.

  • Der kan udelukkende sælges billetter igennem www.diningweek.dk. Det betyder, at eventuelle walk-ins også skal købe billet via hjemmesiden.

  • Afregning for Dining Week efterårsferien sker ultimo i uge 43. Restauranten modtager en mail i midten af uge 43, hvor I skal bekræfte jeres kontonr. og beløb. Så sørg for at kontonr. (findes under punktet stamdata i Bordibyen) og mailadresse (findes under punktet Brugeroversigt i Bordibyen) er opdateret i systemet. Pengene kan ikke udbetales før eventen er afsluttet pga. lovgivning om salg af billetter til arrangementer.

  • Der udbetales ikke erstatning eller kompensation for fejlbookinger, der er sket af tekniske eller menneskelige årsager.
 
BILLETTER:
  • Restauranten skal udbyde billetter på minimum 6 dage under festivalen (fredag den 11. oktober til søndag den 20. oktober, 2024) og minimum 150 pladser i alt.

  • Restauranten skal som minimum udbyde billetter til aften efter kl. 17.00 og kan frivilligt udbyde billetter til frokost i valgfrit tidsrum.

  • Vi anbefaler to ankomsttider kl. 18.00 og kl. 20.15 - så et seat varer 2 timer og 15 min. inkl. afrydningstid.

  • Restauranten forpligter sig til, i perioden, at udbyde billetter eksklusivt til Dining Week og ikke at udbyde billetter til samme eller billigere pris på egen eller andre platforme i samme periode.
 
SALG:
  • Der kan udelukkende sælges billetter igennem www.diningweek.dk. Restauranten må ikke selv sælge billetter til Dining Week udenom systemet. Det betyder, at eventuelle walk-ins også skal købe billet på hjemmesiden.

  • Restauranten forpligter sig til at indtaste følgende i systemet senest mandag den 9. september 2024 kl. 12.00: 

    • Restaurantens menu 
    • Beskrivelse af restauranten 
    • Godkendt bordopsætning 
    • 3 billeder af menu & restaurant  

  • Kommer restaurantens tilmelding og informationer efter deadline den 9. september 2024, kan vi ikke garantere det fulde udbytte for restauranten i form af salg og markedsføringen under Dining Week.
 
FORCE MAJEURE:
  • Restauranten forpligter sig til at følge myndighedernes løbende anbefalinger og udmeldinger i forbindelse med force majeure som f.eks corona og vejrudfordringer.

  • Sker der lovmæssige ændringer, som gør, at arrangementet ikke kan afholdes, forbeholder vi os retten til refundere pengene til de gæster, der har købt billet. Vi står for kommunikationen i den forbindelse og sørger for refunderingen.
 
Restauranten er slutteligt indforstået med:
  • At der ikke udbetales erstatning eller kompensation for fejlbookinger, der er sket af tekniske eller menneskelige årsager. Dining Week gør alt, hvad der står i vores magt for at undgå fejl.

  • At Dining Week og vores partnere bruger restaurantens navn, logo mm. i forbindelse med markedsføring af Dining Week. 

  • At restauranten har ansvaret for at indhente rettigheder til alt materiale (billeder, tekst mv.), der uploades i systemet. Alle krav fra eventuelle rettighedshavere videresendes direkte til restauranten.

  • At restauranten har ansvaret for at overholde alle regler om hygiejne og drift af fødevarevirksomheder. Alle krav fra eventuelle henvendelser videresendes direkte til restauranten.