Opret din restaurant til Fransk madfestival - Apéritif à la française 2015

Er din restaurant allerede oprettet på bordibyen.dk?
Hvis din restaurant allerede er oprettet på bordibyen.dk ifm. med et tidligere arrangement, så skal du ikke oprette dig igen, men blot skrive til info@madbillet.dk at du gerne vil have din restaurant tilmeldt Fransk madfestival - Apéritif à la française 2015.
Her kan du angive navnene på en eller flere af de restauranter du ønsker at have med i Fransk madfestival - Apéritif à la française 2015.


Dine oplysninger til Login
Din e-mail benyttes når du skal logge ind
Skal minimum være 6 tegn

Forpligtelser til Apéritif à la française den 15. til 21. juni 2015.

Ved deltagelse i Apéritif à la française forpligter din restaurant sig til følgende: - At serverer en tre retters menu inkl. et glas Crémant d’Alsace til alle gæster med gyldig billet. - At udbyde billetter på minimum 6 dage og minimum 100 pladser i alt. - At al booking og salg foregår via madbillet.dk. Restauranten må ikke selv sælge billetter til Apéritif à la francaise eller på nogen måde kommunikerer med gæsterne om køb af billetter, alt salg henvises til www.madbillet.dk. At være indforstået med følgende økonomiske rammer: - At der udbetales 200 kr. inkl. moms pr. billet solgt igennem www.madbillet.dk/aperitif Billetter sælges for 250 kr. inkl. moms. Apéritif à la francaise tager dermed et cut på 50 kr. pr. billet for blandt andet administration og markedsføring. - Afregning for Apéritif à la française sker fra den 24. juni, via bankoverførsel, pengene overføres til indtastet kontonummer. Der forbeholdes op til 6 hverdages udbetalingstid. Der afregnes pr. solgt billet, hvis en gæst ikke dukker op kan billetten ikke refunderes og de 200 kr. inkl. moms tilfalder restauranten. Pengene kan ikke udbetales før eventen pga. reglerne for salg af billetter til arrangementer. Restauranten forpligter sig til at overholde følgende krav til menuen, der serveres under Apéritif à la francaise: - At servere et glas Crémant d’Alsace pr. person ved ankomst. Crémant leveres uden beregning af arrangørerne (vi beregner 6 glas pr. flaske). - Menuen skal indeholde 3 retter med et fransk islæt. - Menuen der serveres skal have en salgsværdi af min. 250 kr. excl. Crémant. - Menuen skal ”gælde for et måltid” dvs. gæsterne skal som udgangspunkt kunne blive mætte uden tilkøb af flere retter. - Menuens kan være repræsenteret på det almindelige menukort, eller være noget restauranten kreerer til den franske uge. - Mindre ændringer i menuen i forbindelse med leverandørsvigt og lignende kan tillades, f.eks. ændring af garniture. Det er IKKE muligt at ændre en hel ret eller en hel menu når billetterne først er sat til salg - Derudover kan restauranten frit vælge om der serveres et alternativ til vegetarer. I så fald vælges dette først ved gæstens ankomst til restauranten, og skal oplyses i den indtastede menu. - Der skal afsættes almindelig tid ved bordet til gæsten, vi anbefaler minimum 2 timer og 15 minutter. Du forpligtes til at have indtastet og uploadet følgende på bordibyen.dk senest 4. maj 2015 - Restaurantens menu under Apéritif à la française - Beskrivelse af restauranten - Restaurantens logo i høj kvalitet - Billeder af restauranten - Opsætning i bordbookingsystemet så restaurantens billetter er klar til salg. Restauranten er slutteligt indforstået med - At alle gæstekommentarer sendes direkte til restauranten i systemet og det er op til restauranten selv at besvarer disse. - At arrangørerne og deres partnere bruger restaurantens navn, logo mm. i forbindelse med markedsføring af Apéritif à la française.