Opret din restaurant til Dining Week 2022

Er din restaurant allerede oprettet på bordibyen.dk?
Hvis din restaurant allerede er oprettet på bordibyen.dk ifm. med et tidligere arrangement, så skal du ikke oprette dig igen, men blot skrive til info@madbillet.dk at du gerne vil have din restaurant tilmeldt Dining Week 2022.
Her kan du angive navnene på en eller flere af de restauranter du ønsker at have med i Dining Week 2022.


Dine oplysninger til Login
Din e-mail benyttes når du skal logge ind
Skal minimum være 6 tegn

BETINGELSER

Ved deltagelse i Dining Week Uge 7 (FREDAG d. 11. februar - SØNDAG d. 20. februar) forpligter restauranten sig til følgende:

MENU:
  • Menuen skal indeholde minimum 3 serveringer og minimum bestå af to salte og en sød ret til en salgsværdi af min. 251 kr. eksklusiv San Pellegrino mineralvand.

  • Restauranten kan frit vælge, om der serveres et alternativ til vegetarer/veganer.

  • Menuen skal gøre den gennemsnitlige gæst mæt uden tilkøb af flere retter.

  • Menuens retter skal være repræsenteret på det almindelige menukort eller være noget, som restauranten normalt vil servere.

  • Mindre ændringer i forbindelse med leverandørsvigt og lignende må forekomme. Det er ikke muligt at ændre en ret eller en hel menu, når billetterne først er sat til salg.

  • Menuen udbydes eksklusivt til Dining Week og må ikke udbydes til en lavere billetpris eller på andre platforme i perioden.

  • Restauranten skal servere en 750 ml. S.Pellegrino-mineralvand pr. 2 personer. Dvs. 3 gæster får 2 flasker, og 5 gæster får 3 flasker osv. Flaskerne leveres uden beregning af San Pellegrino Danmark i løbet af uge 6.
 
BILLETSALG OG ØKONOMI:
  • Der kan udelukkende sælges billetter igennem www.diningweek.dk. Det betyder, at eventuelle walk-ins også skal købe billet på hjemmesiden.

  •  Der udbetales 210 kr. inkl. moms pr. billet solgt igennem www.diningweek.dk.
 
  • Dining Week sælger gennem madbillet.dk billetter for 225 kr. + billetgebyr på 26 kr. (inkl. moms). Der udbetales også 210 kr. for ikke benyttede billetter.  Dining Week benytter det overskydende beløb på administration, kundesupport, teknisk håndtering af billetsalget og markedsføring af Dining Week 2022.

  • At servere en 750 ml. S. Pellegrino (sparkling) pr. 2 personer. Dvs. 3 gæster får 2 flasker og 5 gæster får 3 flasker osv. Flaskerne leveres uden beregning af San Pellegrino i løbet af uge 19 og 20.

  • At udbyde billetter på minimum 6 dage i perioden fra FREDAG d. 11. februar - SØNDAG d. 20. februar, 2022 og minimum 150 pladser i alt til seats udbudt efter kl. 17.00. Der kan frivilligt udbyde billetter til frokost i valgfrit tidsrum. 

  • Afregning sker i slutningen af uge 8, 2022 .Der afregnes pr. solgt billet. Restauranten vil modtage en mail, hvor kontonr. skal bekræftes. Så sørg for, at kontonr. (findes under punktet stamdata i Bordibyen) og mailadresse (findes under punktet Brugeroversigt i Bordibyen) er opdateret i systemet.
  • Pengene kan ikke udbetales før eventen pga. lovgivning for salg af billetter til arrangementer.

  • Der udbetales ikke erstatning eller kompensation, udover den almindelige billetpris, for fejlbookinger, der er sket af tekniske eller menneskelige årsager.

  • Hvis en gæst ikke dukker op, kan billetten ikke refunderes.
FORCE MAJEURE (inkl. CORONA):
  • Restauranten forpligter sig til at følge myndighedernes løbende anbefalinger og udmeldinger i forbindelse med force majeure som f.eks corona.

  • Sker der lovmæssige ændringer, som gør, at arrangementet ikke kan afholdes, forbeholder vi os retten til refundere pengene til de gæster, der har købt billet. Vi står for kommunikationen i den forbindelse og sørger for refunderingen.

Du forpligtes til at have indtastet og uploadet følgende på www.bordibyen.dk - under Dining Week - uge 7, 2022 - senest FREDAG den 17. DECEMBER 2021 kl. 12.00:
 
  • Restaurantens menu
  • Beskrivelse af restauranten
  • Godkendt bordopsætning
  • 3 billeder af menuen i høj opløsning
 
Jo før restauranten indtaster sine oplysninger og uploader menu samt materiale, jo større udbytte kan restauranten få af markedsføringen af Dining Week. Kommer restaurantens information senere end den 17. December 2021, kan vi ikke garantere, at restauranten kommer med i presseomtalen samt markedsføringen af Dining Week.
 
Restauranten er slutteligt indforstået med:
  • At Dining Week og vores partnere bruger restaurantens navn, logo, billeder mm. i forbindelse med markedsføring af Dining Week.
  • At restauranten har ansvaret for at indhente rettigheder til alt materiale (billeder, tekst mv.), der uploades i systemet. Alle krav fra eventuelle rettighedshavere videresendes direkte til restauranten.