HØST MENU 
3 RETTER 
 
Letbagt kulmule med tomat og estragon 
 
Oksemørbrad med rødbede og karameliserede løg  
 
Blåbærsorbet med myseost og sprød karamel  
 
 
350,- 
 
VINMENU 
3 GLAS 
 
‘Platter’, Sauvignon Blanc, Fidesser, Niederöstereich 
´Tre Vigne´, Barbera d´Alba, Vietti, Piemonte 
Birbet, Brachetto, A. Negro, Piemonte 
 
245,- 
 
EN AFTEN PÅ HØST 
3 RETTER 
 
Apéritif, 3 retters menu, 3 glas vinmenu, kaffe og vand 
 
695,- 
 
 
HØST MENU 
5 RETTER 
 
Letbagt kulmule med tomat og estragon 
Birkerøget kammusling med peberrod og grønne bønner 
Grillet jomfruhummer med Karl Johan og violet spidskål 
Oksemørbrad med rødbede og karameliserede løg  
Blåbærsorbet med myseost og sprød karamel  
 
 
450,- 
 
VINMENU 
5 GLAS 
 
‘Platter’, Sauvignon Blanc, Fidesser, Niederöstereich 
‘Cuvee du Clocher’, Chardonnay, Tripoz, Bourgogne 
Jah Pale Ale, Beer Here, Bornholm  
´Tre Vigne´, Barbera d´Alba, Vietti, Piemonte 
Birbet, Brachetto, A. Negro, Piemonte 
 
345 kr. 
 
EN AFTEN PÅ HØST 
 
5 RETTER 
Apéritif, 5 retters menu, 5 glas vinmenu, kaffe og vand 
 
895,- 
 
 
OST 
 
Den hvide dame 
fra Arla Unika 
med frugtbrød og trøfler. 
85,-