HÖST MENU 
3 RETTER 
 
Letbagt skærising med ristet kyllingeskind og sauce på fermenterede asparges 
 
Oksemørbrad med sort trompetsvamp, majs og røget sauce 
 
Hindbærsorbet med myseost og sprød karamel 
 
 
350,- 
 
VINMENU 
3 GLAS 
 
‘Höhweingarten’, Roter Veltliner, Fidesser, Niederöstereich 
´Le Carignan´, C. Bernard, Languedoc 
Birbet, Brachetto, A. Negro, Piemonte 
 
245,- 
 
EN AFTEN PÅ HÖST 
3 RETTER 
 
Apéritif, 3 retters menu, 3 glas vinmenu, kaffe og vand 
 
695,- 
 
 
HÖST MENU 
5 RETTER 
 
Letbagt skærising med ristet kyllingeskind og sauce på fermenterede asparges 
Kammusling med ramsløgskapers og tomat 
Grillet jomfruhummer med enebærpandekage og spidskål 
Oksemørbrad med sort trompetsvamp, majs og røget sauce 
Hindbærsorbet med myseost og sprød karamel 
 
 
450,- 
 
VINMENU 
5 GLAS 
 
‘Höhweingarten’, Roter Veltliner, R. Fidesser, Niederöstereich 
‘Rózsa Petsovits’, Syrah Rosé, Weninger, Sopron 
Jah Pale Ale, Beer Here, Bornholm  
´Le Carignan´, C. Bernard, Languedoc 
Birbet, Brachetto, A. Negro, Piemonte 
 
345 kr. 
 
EN AFTEN PÅ HÖST 
 
5 RETTER 
Apéritif, 5 retters menu, 5 glas vinmenu, kaffe og vand 
 
895,- 
 
 
OST 
 
Den hvide dame 
fra Arla Unika 
med frugtbrød og trøfler. 
85,-