|
|
|
|
|
|
VÆKST MENU
|
3 retter
|
|
**Saltet Helleflynder** med kærnemælk, peberrod og røget musling
|
Tilføj kaviar 95 kr,-
|
~
|
**Stegt Skærising** med Rømø rejer, asparges & beurre blanc
|
eller
|
**Grillet oksemørbrad** med selleri, raps skud & trøffel + 125,-
|
~
|
**Rabarber sorbet** med marzarinkage, luftig ymer & kamille
|
eller
|
**3 Arla Unika oste** solbær & knækbrød + 30,-
|
400,-
|
|
|
En Aften på Vækst
|
3 retter
|
|
NV Crément de Bourgogne, France
|
eller
|
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,-
|
|
**Saltet Helleflynder** med kærnemælk, peberrod og røget musling
|
Tilføj kaviar 95 kr,-
|
__2023 Scheuermann, Gelber Sandstein Riesling, Pfalz__
|
~
|
**Stegt Skærising** med Rømø rejer, asparges & beurre blanc
|
__2023 Patrick Sullivan, Chardonnay, Australien__
|
eller
|
**Grillet oksemørbrad** med selleri, raps skud & trøffel + 125,-
|
__2023 Cantina del Pino, Langhe Nebbiolo, Piemonte__
|
~
|
**Rabarber sorbet** med marzarinkage, luftig ymer & kamille
|
__2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte__
|
eller
|
**3 Arla Unika oste** med solbær & knækbrød + 30,-
|
__2021 Arnauld Cassini, Merlot, Bordeaux__
|
~
|
Kaffe, te & petit four
|
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum
|
|
800,-
|
|
|
|
|
|
|
|
VÆKST GRØN MENU
|
3 retter
|
|
**Grillede hvide asparges** med bagt æggeblomme, ramsløg og Vesterhavsost
|
~
|
**Blomkål** med estragon, ristet mandler & sprøde østershatte
|
~
|
**Rabarber sorbet** med marzarinkage, luftig ymer & kamille
|
400,-
|
|
|
|
|
|
|
En Grøn Aften på Vækst
|
|
NV Crément de Bourgogne, France
|
eller
|
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,-
|
|
**Grillede hvide asparges** med bagt æggeblomme, ramsløg og Vesterhavsost
|
__2023 Cala Niuru, Frappato & Nero d´Avola, Sicilien__
|
~
|
**Sprød selleri** vinagrette på yuzu, purløg & brændte ærter
|
__2016 Julineas, Gamay, Beaujolais__
|
~
|
**Rabarber sorbet** med marzarinkage, luftig ymer & kamille
|
__2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte__
|
eller
|
**3 Arla Unika oste** med solbær & knækbrød + 30,-
|
__2021 Arnauld Cassini, Merlot, Bordeaux__
|
~
|
Kaffe, te & petit four
|
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum
|
|
800,-
|
|
|
|
|
|
VÆKST MENU
|
4 retter
|
|
**Saltet Helleflynder** med kærnemælk, peberrod og røget musling
|
Tilføj kaviar 95 kr,-
|
~
|
**Tatar af okse** med rygeost creme & ristet rugbrød
|
~
|
**Stegt Skærising** med Rømø rejer, asparges & beurre blanc
|
eller
|
**Grillet oksemørbrad** med selleri, raps skud & trøffel + 125,-
|
~
|
**Rabarber sorbet** med marzarinkage, luftig ymer & kamille
|
eller
|
**3 Arla Unika oste** med solbær & knækbrød + 30,-
|
500,-
|
|
|
En Aften på Vækst
|
4 retter
|
|
NV Crément de Bourgogne, France
|
eller
|
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,-
|
|
**Saltet Helleflynder** med kærnemælk, peberrod og røget musling
|
Tilføj kaviar 95 kr,-
|
__2023 Scheuermann, Gelber Sandstein Riesling, Pfalz__
|
~
|
**Tatar af okse** med rygeost creme & ristet rugbrød
|
__2023 Morgon, Kewin Descombes, Gamay, Beaujolais__
|
~
|
**Stegt Skærising** med Rømø rejer, asparges & beurre blanc
|
__2023 Patrick Sullivan, Chardonnay, Australien__
|
eller
|
**Grillet oksemørbrad** med selleri, raps skud & trøffel + 125,-
|
__2023 Cantina del Pino, Langhe Nebbiolo, Piemonte__
|
~
|
**Rabarber sorbet** med marzarinkage, luftig ymer & kamille
|
__2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte__
|
eller
|
**3 Arla Unika oste** med solbær & knækbrød + 30,-
|
__2021 Arnauld Cassini, Merlot, Bordeaux__
|
~
|
Kaffe, te & petit four
|
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum
|
|
1000,-
|
|
|
|
|
Når I er mere end 10 personer, serverer vi vores faste 3-retters menu.
|
I bestemmer selv, om vi skal servere vores ´Vækst-menu´ eller ´Grøn menu´ for jer.
|
|
|
|
|
|
|
Á LA CARTE
|
|
|
|
|
|
|
FORRET
|
**Saltet Helleflynder** med kærnemælk, peberrod og røget musling
|
|
125,-
|
**Grillede hvide asparges** med bagt æggeblomme, ramsløg og Vesterhavsost
|
|
125,-
|
**Tatar af okse** med rygeost creme & ristet rugbrød
|
|
135,-
|
|
|
|
HOVEDRET
|
**Stegt Skærising** med Rømø rejer, asparges & beurre blanc
|
|
275,-
|
**Sprød selleri** vinagrette på yuzu, purløg & brændte ærter
|
|
225,-
|
**Grillet oksemørbrad** med selleri, raps skud & trøffel
|
|
345,-
|
|
|
|
DESSERT
|
**Rabarber sorbet** med marzarinkage, luftig ymer & kamille
|
|
95,-
|
|
|
|
OST
|
**3 Arla Unika oste** med solbær & knækbrød
|
|
125,-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|