HÖST MENU 
3 RETTER 
 
Bagt kulmule med peberrod, radiser og Fynsk rygeost  
Svinenakke fra Grambogaard med grønne asparges, ærter og hovedsalat 
Enebæris med rabarber, drømmekage og porsesnaps 
 
350,- 
 
VINMENU 
3 GLAS 
 
Grüner Veltliner Handcrafted, Martin & Anna Arndorfer, Kremstal, Østrig  
Côtes de Rhône Villages, Château Saint Jean, Rhône, Frankrig 
Pacéncia Zibibbo, Tenute Orestiadi, Sicilien, Italien 
 
245,- 
 
EN AFTEN PÅ HÖST 
3 RETTER 
 
Apéritif, 3 retters menu, 3 glas vinmenu, kaffe og vand 
 
695,- 
 
 
HÖST MENU 
5 RETTER 
 
Bagt kulmule med radiser og Fynsk rygeost 
Håndskåret tatar af kalvefilet med estragon, tomat og ramsløg 
Kalvebrisler med taskekrabbe og fennikel 
Svinenakke fra Grambogaard med grønne asparges, ærter og hovedsalat 
Enebæris med rabarber, drømmekage og porsesnaps 
 
450,- 
 
VINMENU 
5 GLAS 
 
Grüner Veltliner Handcrafted, Martin & Anna Arndorfer, Kremstal, Østrig  
Riesling Trocken, Weingut Gunderloch, Rheinhessen, Tyskland 
Le Carignan, C. Bernard, Languedoc, Frankrig 
Côtes de Rhône Villages, Château Saint Jean, Rhône, Frankrig 
NV Pacéncia Zibibbo, Tenute Orestiadi, Sicilien, Italien 
 
345 kr. 
 
EN AFTEN PÅ HÖST 
 
5 RETTER 
Apéritif, 5 retters menu, 5 glas vinmenu, kaffe og vand 
 
895,- 
 
 
OST 
 
Camembert 
fra Hårbølle Mejeri på Møn 
gratineret med trøfler og serveret med surdejsbrød. 
1-2 personer 
100,-