16. april - 18. juni 
 
 
 
HÖST MENU 
3 RETTER 
 
Letbagt kulmule med hvide asparges, ærteskud og sauce på blåmusling 
 
Skank af gris med tomat, ramsløg og saltet yogurt 
 
Sorbet på rabarber med urtechokolade og sukkerroesirup 
 
350,- 
 
VINMENU 
3 GLAS 
 
´Je t’aime mais j’ai soif´, V. Caille, Loire 
Montesecondo, S. Messana, Toscana  
Brachetto, Borgo Maragliano, Piemonte 
 
245,- 
 
EN AFTEN PÅ HÖST 
3 RETTER 
 
Apéritif, 3 retters menu, 3 glas vinmenu, kaffe og vand 
 
695,- 
 
 
HÖST MENU 
5 RETTER 
 
Letbagt kulmule med hvide asparges, ærteskud og sauce på blåmusling 
Saltede kammuslinger med grønne asparges, kærnemælk og peberrod 
Råstegt Jomfruhummer med surdejspandekage og citronmelisse 
Skank af gris med tomat, ramsløg og saltet yogurt 
Sorbet på rabarber med urtechokolade og sukkerroesirup 
 
450,- 
 
VINMENU 
5 GLAS 
 
´Je t’aime mais j’ai soif´, V. Caille, Loire 
L´Echo, Clos Roussely, Loire 
Handcrafted, M. & A. Arndorfer, Kamptal 
Montesecondo, S. Messana, Toscana  
Brachetto, Borgo Maragliano, Piemonte 
 
345 kr. 
 
EN AFTEN PÅ HÖST 
 
5 RETTER 
Apéritif, 5 retters menu, 5 glas vinmenu, kaffe og vand 
 
895,- 
 
 
OST 
 
Den hvide dame 
fra Arla Unika 
med frugtbrød og trøfler. 
85,-